Home
Labdiagnostiek
Ondersteuning
Fundusfotografie
Onderwijs
ICT ondersteuning
Kwaliteitszorg
Veel gestelde vragen
Contact

 

 Kwaliteitsmanagement

Stichting UHS beschikt over MBA consulenten met een medische achtergrond. Zij hebben ruime ervaring in de huisartsenzorg en management. Voor diverse vragen kunt u bij ons terecht ook als u op zoek bent naar de juiste deskundigheid. Wij geven ondersteuning bij diverse projecten: procesbegeleiding, (A)HOED vorming, nieuwbouw, mediation, transmurale samenwerking, zorgvernieuwing, onderhandeling, DOT ontwikkeling, chronisch zieken, beleidsnotities en jaarverslagen.

 

Certificering van uw Praktijk

NHG Praktijk Accreditering is in 2005 door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) opgericht om op onafhankelijke wijze de NHG-Praktijkaccreditering® uit te voeren. Het NHG heeft in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen in de jaren 2002-2005 een systeem voor de analyse van de kwaliteit van een huisartsenpraktijk ontwikkeld. Het NHG heeft dit opgenomen in het toetsingssysteem NHG-Praktijkaccreditering.

De NHG streeft ernaar de rol van de huisartsengeneeskunde te versterken. Door Praktijkaccreditering wordt beter zichtbaar welke zorg de huisarts levert. De praktijk kan zich laten ondersteunen door onze praktijkconsulenten. Zo kan de huisarts een groot deel van het werk uitbesteden en meer tijd overhouden voor patiëntenzorg. Meer informatie over NHG praktijkaccreditering vindt u op de website van de NHG www.praktijkaccreditering.nl .

Onze specialisten en praktijkadviseurs maken vrijblijvend een afspraak met u voor een oriënterend gesprek in uw praktijk. Hier zijn vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden. U vindt onze NPA praktijkconsulent ook via deze link van de NPA.

Top
Stichting Huisartsen Services UHS | info@uhslab.nl